Heb je een keer een Luisterkind-afstemming van mij ontvangen waar je van onder de indruk was? Werk je met kinderen en wil je ze op een dieper niveau kunnen bereiken en kunnen snappen? Wil je jouw eigen intuïtie en heldere waarneming verder ontwikkelen? Lijkt het je mooi om vanuit huis heel waardevol werk te kunnen doen? Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker wellicht iets voor je!

Tijdens de opleiding tot Luisterkindwerker ga je leren om prachtige Luisterkind-afstemmingen te schrijven. Je leert om jezelf af te stemmen op de energie van iemand anders, om de antwoorden te ontvangen waar je naar op zoek bent én om hier een logisch en helder verslag van te schrijven.

In een half jaar tijd ga je enorm leren vertrouwen op je eigen waarneming en intuïtie. Je gaat leren luisteren naar een stem die we allemaal hebben, maar die we niet altijd even serieus nemen. Iedereen kan afstemmen! We zijn allemaal met de gave geboren dat we ons af kunnen stemmen op de energie van iemand anders. De eerste les zijn cursisten vaak nog onzeker hierover, maar al snel zal je merken dat ook jij nuttige informatie oppikt en kunt doorgeven. De opleiding tot Luisterkindwerker heeft mijn wereldbeeld doen veranderen. Ook heeft het mij heel veel vertrouwen en inzichten gegeven.

Luisterkind is een methode ontwikkeld door Diana Hendriks. Zij ontdekte dat zij in de energie kon communiceren met een baby in de buik van haar vriendin. Zij heeft dit verder ontwikkelt en is een vaste structuur gaan vastleggen waaraan een goede Luisterkind-afstemming moet voldoen. En dat maakt een Luisterkind-afstemming anders dan een ander soort afstemming of reading. Een Luisterkind-afstemming is zo mooi en liefdevol opgebouwd dat het de lezer meeneemt, concrete handvatten biedt én altijd iets extra’s geeft. De liefde is voelbaar door het verhaal heen. Dat is ook de reactie die ik vaak terugkrijg. En dit kun jij dus ook leren!

Wat leer je in de opleiding tot Luisterkindwerker?

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRKBO (kort Beroepsonderwijs). De opleiding bevat 5 verplichte opleidingsdagen, op locatie in Alkmaar of online. Deze 5 dagen zijn verdeeld over 5 maanden. Tussen de opleidingsdagen in, heb je een aantal weken zelf de tijd om te oefenen, te studeren en te sparren met mij.

Je leert in een half jaar goede Luisterkind-afstemmingen te maken volgens de principes van de Luisterkindmethode, zodat je het allerbeste uit een afstemming kunt halen. Om dit goed te kunnen doen, ga je dingen leren over:
– Een goed profiel schrijven
– Mooie overgangen in de tekst maken
– Goede, scherpe vragen stellen
– Een brede, open benadering hebben
– Goed verwoorden op papier
– Geen aannames of interpretaties doen
– Een mooi totaalpakket bieden
– Oplossen waar mogelijk
– Handvatten integreren in de afstemming

Daarnaast leer je de volgende afstemmingen maken:
– Afstemming in monoloog
– Afstemming in dialoog
– Afstemming met een vorig leven
– Afstemming met auralifters/entiteiten
– Kinderwens-afstemming
– Geboorteverwerking-afstemming
– Levensbrug-afstemming

Om te slagen voor de opleiding moet je tenminste 6 voldoendes hebben gehaald voor de verschillende soorten afstemmingen. Mocht je deze na een half jaar nog niet behaald hebben, ga je gewoon wat langer door, geen probleem.

Duur en Kosten

De opleiding bestaat uit 5 opleidingsdagen, verdeelt over een half jaar.
De studiebelasting is gemiddeld 6-10 uur per week. 

Je dient alle opleidingsdagen aanwezig te zijn.
De totale investering is: € 1.545,00, eventueel in termijnen te betalen.
Al het studiemateriaal en het diploma zijn inbegrepen bij het lesgeld.

Vooropleiding en andere eisen

Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel moet je de Nederlandse taal goed beheersen in woord en geschrift. Ook is het fijn als je een open houding hebt en graag kinderen en volwassenen verder wilt helpen in hun ontwikkeling. Ook sta je open om aan de slag te gaan met je eigen (spirituele) ontwikkeling.

Wanneer kun je starten?

Het is mogelijk om op elk gewenst moment te starten als je de opleiding tot Luisterkindwerker online wilt volgen. Dan plannen we in overleg 5 ochtenden samen in. Alle lesdagen zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur. Je volgt de opleiding dan vanuit huis via Zoom.

Heb je de voorkeur om de opleiding op locatie in Alkmaar te komen volgen? Dat kan ook. In september 2024 start er weer een nieuwe groep in De Ondernemerstuin in Alkmaar. De data staan op dit moment nog niet vast, maar zullen over het algemeen zijn op maandagen, dinsdagen, woensdagen en/of zaterdagen. Er is in overleg veel mogelijk. Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Aanmelden!

Wil je jezelf aanmelden voor de opleiding? Neem dan contact met me op. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!