Een coachtraject starten we in de meeste gevallen met een Luisterkind-afstemming volgens de Luisterkind methode. Mijn ervaring is namelijk dat we hiermee meteen de diepte in gaan en dat direct duidelijk wordt wat er speelt bij jouw kind. Op afstand stem ik me af op de energie van jouw kind. We zijn namelijk in de energie allemaal met elkaar verbonden en net als bij een radio waarbij je kunt kiezen voor de juiste zender, stem ik me af op de unieke frequentie van jouw kind. Tijdens een afstemming voel ik eerst wat voor persoon het is en wat de voorkeuren en de kwaliteiten van iemand zijn. Vervolgens ga ik in gesprek, van ziel tot ziel. Ik kan vragen stellen en concrete antwoorden ontvangen. Het wordt duidelijk wat er speelt bij het kind, hoe het kind het beleeft, hoe het zich voelt en waar het kind behoefte aan heeft. Ik schrijf mee en het wordt een mooi verslag wat voor ouders altijd zeer herkenbaar is en wat inzichten geeft. De Luisterkind-afstemming bevat concrete handvatten waar jullie zelf mee aan de slag kunnen.

Voor wie is een Luisterkind-afstemming geschikt?

Voor kinderen…. voor kinderen is een Luisterkind-afstemming uitermate geschikt omdat kinderen vaak zelf niet goed kunnen vertellen wat er aan de hand is. Aan het gedrag kun je zien dat er iets aan de hand is, maar ouders kunnen er zelf vaak niet goed achter komen wat het is. Op een onbewust niveau weet het kind het altijd. Doormiddel van een afstemming kan het kind het duidelijk maken en vaak voelt dit als een grote opluchting voor het kind. Ook voor de ouders is het vaak prachtig en emotioneel om te lezen wat hun kind aangeeft. De herkenning is groot en eindelijk snappen ze waarom hun kind dit gedrag laat zien.

Voor volwassenen…. ook voor volwassenen doe ik veel afstemmingen. Er zijn soms periodes in je leven dat je vastloopt, dat je je afvraagt welke kant je op moet, wat nu de volgende stappen zijn die je moet nemen. Ook dan kan een afstemming heel veel duidelijkheid geven. Ik krijg vaak terug dat het is alsof mensen hun eigen dagboek lezen, maar dan met meer helderheid en meer structuur en met concrete handvatten hoe ze verder kunnen. Het helpt om jouw onbewuste kennis inzichtelijk te maken. Want uiteindelijk zitten de antwoorden die je zoekt allemaal in jezelf.

Hoe gaat het in zijn werk?

Indien je een Luisterkind-afstemming wilt laten maken, vraag ik je om de naam, de geboortedatum en een foto naar mij te mailen. Ook ontvang ik graag de vragen die je hebt. Voor een afstemming voor een kind dat ouder is dan 10 jaar, is er ook toestemming van het kind nodig. Indien ik de informatie heb ontvangen en de betaling binnen is, stem ik me binnen 2 weken af op de energie van jouw kind of op de energie van jou. Je ontvangt de Luisterkind-afstemming dan in je mail.

Investering

De investering voor het laten maken van een Luisterkind-afstemming bedraagt €85,- incl. BTW.

Reacties

“Jeetje… wat herkenbaar! Ik ben er stil van…”

“Ik heb het verslag met tranen in mijn ogen gelezen. Wat een herkenning. Echt bizar goed”

“Ik ben helemaal flabbergasted, het is alsof ik mijn eigen dagboek lees”

“Ik herken mezelf helemaal in het verslag. Dankdankdankjewel”

“Jeetje.. dit is precies onze dochter”

“Jee wat kloppend en bijzonder, en zo waar”

“Echt pittig en wat confronterend om te lezen. Ik herken onze dochter er helemaal in. Wat geweldig dat je haar zo goed kunt aanvoelen”

“Jeetje Evelien, wat heb je het prachtig geschreven, je neemt ons helemaal mee in het verhaal”

“Heel bijzonder zeg. Wat een mooi, bijzonder en heftig verslag, in de positieve zin”

“Je raakt precies de kern. Heel bijzonder. Hier kan ik verder mee!”

Aanvragen

Je kunt mij mailen of via het contactformulier aangeven dat je graag een afstemming wilt laten maken. Dan neem ik contact met je op.

Ben je nieuwsgierig geworden en vraag je je af of een afstemming iets voor jou is? Een gratis mini afstemming aanvragen kan altijd! Dit zijn slechts een aantal zinnen, afkomstig van jouw ziel, die jou een steuntje in de rug geven.