Heb je het idee dat jouw kind niet helemaal lekker in zijn vel zit? Heb je het vermoeden dat er een onderliggend probleem is maar kun je er zelf de vinger niet goed op leggen? Of weet je niet hoe je de dynamiek binnen het gezin kunt veranderen? Dan begeleid ik jullie graag.

Ouders komen bij mij terecht omdat hun kind bijvoorbeeld vaak boos of gefrustreerd is, omdat het bepaalde angsten heeft ontwikkeld, omdat het zelfvertrouwen mist of omdat hun kind last heeft van allerlei prikkels en snel moe is. Soms hebben kinderen last van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn. De ouders die bij mij aankloppen willen het beste voor hun kind en gunnen hun kind meer rust, meer zelfvertrouwen en meer plezier. Ze weten zelf vaak niet hoe ze dit kunnen bereiken. En daar help ik graag bij!

Er is geen enkel kind dat expres lastig gedrag vertoont. Een kind dat moeilijk doet, heeft het moeilijk

Mijn ervaring is dat kinderen met hun gedrag iets willen vertellen. Een kind dat moeilijk doet, heeft het moeilijk. Met mijn fijngevoeligheid en vanuit mijn expertise als psycholoog zet ik verschillende technieken in om erachter te komen wat de werkelijke oorzaak is van het gedrag van jouw kind. Als we er samen achter komen welke behoefte er schuilt achter het gedrag, kunnen we naar een oplossing toe werken.

Het doel van een coachtraject is om inzichtelijk te krijgen wat er speelt bij het kind en waar het behoefte aan heeft. Het kind voelt zich gezien en gehoord en het geeft de ouders bruikbare inzichten en handvatten. Er treedt al snel een verandering op en het kind gaat zich zichtbaar beter voelen.

Waarom een energetisch kindercoach?

Als energetisch kindercoach heb ik wellicht een andere werkwijze dan een ander soort coach. Ik maak gebruik van eeuwenoude kennis over het energiesysteem van het kind. Ook zet ik verschillende technieken in waarmee ik contact kan maken met het onderbewuste van jouw kind. Onze emoties en ons gedrag worden namelijk voor 93% bepaald door ons onderbewuste. Je kunt een kind allerlei nieuwe dingen bijbrengen, maar als er in het onderbewuste niets verandert, zal het kind vaak weer terugvallen in oude patronen. Door de technieken die ik inzet, die inwerken op de energie en het onderbewuste van het kind, is het uiteindelijk beter in staat om zijn/haar gedrag daadwerkelijk blijvend te veranderen.

Waar een regulier kindercoach vaak 6 tot 8 sessies nodig heeft, heb ik als energetisch kindercoach gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig om mooie resultaten te behalen.