Als je interesse hebt in coaching voor jouw kind, hebben we eerst telefonisch contact om te inventariseren wat de hulpvraag is en wat er nodig is. Vervolgens bepalen we samen wat voor traject het beste bij jullie past. In de meeste gevallen starten we met een Luisterkind afstemming, waarbij je direct inzicht krijgt in wat er speelt bij jouw kind. Onder het kopje Luisterkind methode leg ik uit hoe dit werkt. Het is ideaal dat jouw kind er niets van merkt en er niet de deur voor uit hoeft. Vaak is er na de afstemming al een verandering bij het kind merkbaar. Het kind voelt zich vaak opgelucht en eindelijk gehoord en begrepen. Ook geeft een Luisterkind afstemming al heel veel duidelijkheid voor de ouders. Eindelijk snappen ze wat er omgaat in hun zoon of dochter!

Na de afstemming plannen we in overleg een gesprek (1,5 uur) in. Tijdens dit gesprek bespreken we de Luisterkind afstemming en bekijken we samen of jullie voldoende kunnen met de concrete handvatten die de Luisterkind afstemming biedt. We bekijken samen of dit al voldoende is voor jullie, of dat er nog aanvullende sessies met jullie of jullie kind nodig zijn.

Indien we besluiten dat er meer nodig is dan alleen de afstemming, gaan we samen een coachtraject aan, bestaande uit standaard 4 sessies met het kind en eventueel de ouders. Tijdens de kindsessies (1 uur) gaan we tekenen, praten of opstellingen doen met poppetjes. We gaan altijd op een laagdrempelige en speelse manier aan de slag met hun thema. Ook werk ik met kindermeditaties en visualisaties. Daarnaast kunnen energetische behandelingen deel uitmaken van de sessies.

Een evaluatiegesprek wordt ingepland na de eerste vier sessies. Vaak is er dan al een positieve verandering merkbaar! We bespreken hoe het gaat en waar nog aan gewerkt kan worden.

Kortom, er is veel mogelijk en alles is in overleg. Twijfel je wat het beste bij jullie zou passen, neem dan gerust contact met me op zodat we het kunnen bespreken. In de meeste gevallen start ik met een Luisterkind afstemming en een gesprek en plannen we daarna nog enkele sessies in. Maar soms blijkt ook alleen de Luisterkind afstemming al voldoende om het probleem op te lossen.

Tarieven:

Standaard pakket (afstemming, intake, 4 sessies en telefonische evaluatie) € 460,- inclusief BTW

Liever alleen afzonderlijke onderdelen:

Luisterkind afstemming € 85,- inclusief BTW

Gesprek na afstemming € 75,- inclusief BTW

Losse sessie (1 uur) € 80,- inclusief BTW

Praktijk: