Ik ben altijd al geїnteresseerd geweest in wat mensen drijft en heb dan ook Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hier maakte ik kennis met de grondleggers van de psychologie, met ontwikkelingspsychologie en diverse ziektebeelden en manieren van behandelen. Toen ik in de loop der jaren zelf vast liep doordat ik heel gevoelig ben en volledig open stond, merkte ik dat mijn kennis niet helemaal toereikend was. Ik volgde een opleiding in Haarlem bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie en leerde mijn eigen lijf en energieveld kennen. Er ging een wereld voor me open! Dit hielp mij om beter met mijn gevoeligheid om te gaan en ik zat lekkerder in mijn vel. Wat had ik deze kennis graag eerder willen hebben! Dat had me veel stress, ziekte en frustratie gescheeld. Ik bedacht me daarom hoe mooi het zou zijn als ik kinderen zou kunnen helpen die vastlopen in hun leven. Ik volgde de opleiding tot Energetisch Kindercoach in Breda en deed een training ‘Kindertekeningen lezen’.

In mijn coach sessies maak ik gebruik van mijn creativiteit, iets wat kinderen aanspreekt. Ik vind het een super leuke uitdaging om kinderen, maar zeker ook hun ouders, bewust te maken van de oorzaken van het gedrag van het kind en om hen concrete handvatten aan te reiken waarmee ze verder kunnen.

“Ik combineer mijn academische achtergrond graag met een vleugje spiritualiteit en magie”

Ik blijf constant in ontwikkeling en ik vind het heerlijk om nieuwe dingen bij te leren. Reiki 1 en 2 en de opleiding tot Luisterkindwerker hebben mij tevens de verdieping gebracht waar ik zo naar op zoek was. Ik ben ervan overtuigd dat alle antwoorden te vinden zijn in ons onderbewuste. Het is prachtig om dit te ontdekken. Ik geef deze kennis heel graag door en het is dan ook mogelijk om de opleiding tot Luisterkindwerker bij mij te volgen. Het werken met kinderen én volwassenen op zielsniveau maakt mij erg gelukkig.

“Ik werk nu op zo’n diep niveau. Ik merk dat het de kern raakt en dat het mensen ontroerd en bewust maakt van wat er écht speelt. Daar word ik heel blij van en het geeft me heel veel voldoening”

Mijn praktijk is gevestigd in de Ondernemerstuin in Alkmaar.

Gevolgde opleidingen:

Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam

Intuïtie Practitioner bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem

Energetisch Kindercoach bij Malva in Breda

Reiki 1 en 2 bij Healing Space in Bussum

Kindertekeningen leren lezen en begrijpen, online jaarprogramma door Eveline Ruitenberg

Trainer Schoolverlichting bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam

Opleiding tot Luisterkindwerker bij Diana Hendriks

Opleiding tot Luisterkindtrainer bij Diana Hendriks