Als ouders wil je het beste voor je kind. Dat is ook de reden dat je mijn website bezoekt. Dat is een prachtige stap!

Tijdens de intakegesprekken en de sessies met kinderen merk ik vaak dat ook de ouders tegen dingen aanlopen, bij hun kinderen maar ook bij zichzelf. Het opvoeden van kinderen vraagt veel van je en het is niet meer dan normaal dat je je hier wel eens verloren in voelt. Iedereen doet zijn best maar er is helaas geen gouden recept dat jouw opvoeding laat slagen. Het is vaak een kwestie van inzicht krijgen, meebewegen, veel geduld hebben en eindeloos veel onvoorwaardelijke liefde geven aan je kind (en aan jezelf!). Om jou hierin te ondersteunen bied ik ook sessies voor ouders aan waarbij we samen gaan kijken wat je nodig hebt. Jouw kind voelt zich namelijk het fijnste, als jij ook lekker in je vel zit! Heb je behoefte aan ontspanning, zou je af en toe je hoofd gewoon even leeg willen maken, wil je inzicht in jullie gezinsdynamiek of wil je een luisterend oor en praktische tips? Samen bekijken we wat jou verder helpt.

Gezinsopstelling: Krijg meer inzicht in de dynamiek binnen jullie gezin. Hoe voel je jezelf binnen het gezin, hoe voelen de kinderen zich en waarom? Wat is er nodig om de dynamiek positief te beïnvloeden? Een gezinsopstelling is een zeer effectieve en krachtige manier om dit zelf te ervaren. Een opstelling doe ik alleen met (één van) de ouders. De inzichten die je opdoet kun je direct toepassen binnen je gezin.

Afstemming voor ouders: Waar je met jouw bewuste brein vastloopt en geen oplossingen meer ziet, weet je op een onbewust niveau vaak heel goed wat er speelt en wat je kunt doen om de situatie te verbeteren. Of je nou vragen hebt over jouw rol als ouder, of wilt weten hoe jij meer energie over zou kunnen houden, óf wat jij kunt doen om je beter te voelen binnen jouw gezin, een afstemming kan duidelijkheid bieden! Op afstand stem ik me af op jouw energie middels de Luisterkind methode. Ik maak contact met jouw onderbewuste, met jouw energie, jouw ziel. Dit is een hele efficiënte manier om meer duidelijkheid voor jezelf te krijgen en om meteen concrete handvatten te hebben waarmee je verder kunt.

Reiki behandeling voor ouders: Reiki is een Japanse geneeswijze waarbij universele energie (rei=universeel en ki=kracht, energie) met de handen wordt doorgegeven. Het is een prachtige, liefdevolle manier om te helen, zowel op lichamelijk als ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door lichte handopleggingen zul je merken dat de energie in je lichaam gaat stromen. Reiki brengt een groeiproces op gang en kan je nieuwe inzichten geven. Je gaat vaak beter aanvoelen wat goed voor je is en lichamelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. In deze maatschappij waarin veel mensen gevoelens van stress, onmacht en angst ervaren, kan Reiki een manier zijn om meer innerlijke rust te ervaren. Wat ik veel terugkrijg is dat men na een behandeling ultiem ontspannen is, zich mentaal sterker voelt en meer energie heeft.

Tarieven:

Gezinsopstelling: € 75,- incl. BTW per sessie

Afstemming voor ouders: € 75,- incl. BTW

Reikibehandeling: € 75,- incl. BTW per behandeling van 1,5 uur